Eerste Foodwebinar een succes

Eisma Businessmedia faciliteerde onder de titel ‘Premaxen en Puur Lokaal’ onlangs het eerste webinar. Dit webinar, te volgen via Foodwebinar.nl, werd georganiseerd door Bakkers in Bedrijf in samenwerking met Koopmans Meel. De live uitzending bood kijkers de mogelijkheid vragen te stellen aan de deskundigen in de studio.

Onderwerp
In samenwerking met Koopmans Meel is het onderwerp van het eerste online seminar van Bakkers in Bedrijf bepaald. De ontwikkeling van de meergranenmixen onder de naam Premax en gebruik van meel van lokaal geteelde tarwe bieden ambachtelijke bakkers een scala aan mogelijkheden om het assortiment naar hun hand te zetten. Daarmee kunnen ambachtelijke bakkers zich onderscheiden van het retailkanaal en publiek aan zich binden. Koopmans Meel ondersteunt de ondernemers bij het maken van keuzes en het inspelen op trends en ontwikkelingen die het onderscheidend vermogen versterken. Het webinar belichtte de mogelijkheden die onder andere Premaxen bieden. “Hiermee kan een bakker een prachtig kleurenpallet in de schappen leggen”, aldus Meester Boulanger Wietse Schiere van Koopmans Meel in de uitzending.

150922 webinar Koopmans

Interactie
Het webinar stond onder leiding van Hilco Wagenaar, hoofdredacteur van Bakkers in Bedrijf. Tijdens de uitzending was er voor het publiek de mogelijkheid vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen. Van die mogelijkheid werd volop gebruik gemaakt.
De samenwerkende partners, Koopmans Meel en Bakkers in Bedrijf, kijken terug op een succesvol verlopen webinar. De interactie met de kijkers was geanimeerd. Bovendien gaven de kijkers in de enquête achteraf een hoge waardering aan het webinar, de deskundigen en de presentatie. Ook gaf het merendeel van de kijkers aan dat ze graag meer informatie willen over de gepresenteerde onderwerpen. Koopmans Meel volgt deze vraag op.

Terugkijken
Het webinar kan nog altijd worden bekeken, via de website van Foodwebinar.nl. Mocht u na het lezen van dit bericht en/of het terugkijken van het webinar willen weten of een webinar iets voor uw onderneming is of een onderwerp hebben dat zich leent voor deze wijze van presentatie, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Veenstra, 06- 46627359 of Felix Berentsen, 06-42759518.