Bouwwereld

Lezersprofiel / Wie bereikt u?
Bouwwereld is het enige vakblad specifiek over bouwtechniek en richt zich op de functionaris die zich professioneel bezig houdt met techniek in ontwerp en uitvoering van een bouwproject. Deze techneut kan werkzaam zijn binnen een uitvoerend bouwbedrijf, een architecten- of adviesbureau, of aan de opdrachtgevende kant als projectleider of beleidsmaker.

 

Vakblad

Vakblad Bouwwereld is al 115 jaar een begrip in de bouwsector. Bouwwereld is puur bouwtechniek. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen.

Bouwwereld beschrijft oplossingen voor bouwtechnische problemen / toegepaste techniek / detaillering en materiaaltoepassingen die opvallen door originaliteit, vernuft en inventiviteit.

De basis: nieuwbouw / renovatie / transformatie / bouwschade / productinnovatie / nieuwe materiaaltoepassing. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron.
Bouwwereld, dé ideale mix van inspiratie, relevante inhoud en creativiteit.

  • Verschijnt: 11 x per jaar
  • Oplage: 8.500
  • Jaargang: 115

 

Website Bouwwereld.nl

Doelgroep

De functionaris die zich professioneel bezig houdt met techniek in ontwerp en uitvoering van een bouwproject. Deze techneut kan werkzaam zijn binnen een uitvoerend bouwbedrijf, een architecten-

of adviesbureau, of aan de opdrachtgevende kant als projectleider of beleidsmaker.

Bouwwereld.nl, de website van het vakblad Bouwwereld, is de online bron voor bouwtechnici. De bouwtechneut zoekt referentieprojecten en oplossingen om hem te helpen bij zijn materialisatievraagstukken. Via een zoekmodule krijgt hij informatie over bouwtechnische projecten en details.

De site wordt dagelijks aangevuld met bouwtechnische informatie, zoals bouwfouten, slimme technische oplossingen, bouwtechnisch nieuws en project kort.

  • Pageviews per maand: 97.000
  • Unieke bezoekers per maand: 38.000
  • Commerciële mogelijkheden: Leaderboard, Medium Rectangle, advertorials, logolink en Agenda. Op verzoek ook Layer Ad, Corner Ad, Floor Ad, Homepage Take-over of Wallpaper.

 

Digitale nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Bouwwereld.nl blijft de ontvanger op de hoogte van de laatste projecten en nieuws over bouwtechniek. Tevens wijst de nieuwsbrief op het laatste productnieuws van Bouwproducten.nl, toegespitst op uw vakgebied.

  • Verschijningsfrequentie: wekelijks op dinsdag en donderdag
  • Ontvangers: 9.000
  • Openingspercentage: 31%
  • Commerciële mogelijkheden: Advertorials, Full banners, Special newsletters