Nieuw: Eisma Content Marketing

Eisma Content Marketing is een nieuw onderdeel binnen de Eisma Media Groep, specifiek gericht op content marketing. Steeds vaker melden zich klanten, die vragen of Eisma hen kan helpen ‘met het vertellen van hun verhaal’. Dit omdat het uitgeefbedrijf onafhankelijke redacteuren in dienst heeft en weet hoe een sector beweegt. “Wanneer zoveel bedrijven hier behoefte aan hebben, zullen we hier iets mee moeten doen”, aldus een van de uitgevers van Eisma.

Wat is content marketing precies?

In deze video (https://youtu.be/zo8pa22byFs) legt Rex Bierlaagh van Eisma Content Marketing uit wat content marketing is, waarom dit zo effectief maar niet gemakkelijk is en wat Eisma doet om bedrijven te helpen bij de inzet van content marketing. Meer weten? Kijk dan eens op www.eismacontentmarketing.nl. Op deze nieuwe site vindt u achtergrondinformatienieuws en tipsvoorbeelden en kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen. Inmiddels hebben we al een aantal mooie content marketing-projecten voor onze klanten opgeleverd. Deze kunt u ook op de website bekijken.

Content Marketing

Wilt u weten of Content Marketing ook is voor u is, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Eisma. Hij / zij gaat samen met het team van Eisma Content Marketing kijken hoe we dit voor u kunnen realiseren.