De Paardenkrant

Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Doelgroep: Professionals en semi-professionals binnen de hippische sector; ruiters, fokkers, ondernemers.
Leeftijd: 15 tot 75 jaar
Welstandsklasse: midden tot hoog inkomen

Klik hier voor meer informatie!

Is dit de doelgroep die u met uw product of dienst wilt bereiken? Dan gaan wij graag met u om tafel om samen met u een effectief communicatieplan te ontwikkelen. Waarbij we op creatieve wijze uw naamsbekendheid, merkkennis en positieve merkhouding vergroten binnen de grootste community van de paardensector. Hierdoor neemt de kans op verkoop van uw product/merk toe in de beslissingsfase van uw doelgroep. Verder behoren ook lead generation en direct sales activiteiten tot de middelen die ingezet kunnen worden.
Uw communicatiedoelstelling, onze gezamenlijke uitdaging!

Wat kunnen wij u bieden in bereik?

Paardenkrant – (krant)

 

Ondernemersmagazine – EXTRA

Horses.nl

Horses.nl brengt dagelijks het laatste nieuws van de paardenwereld.

 

E-mail nieuwsbrief

  • Verschijnt 4x per week op zondag, maandag, woensdag en vrijdag
  • Bereik circa 27.000 e-mailadressen
  • Voor commerciële mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Eisma Horsesmedia

 

Springertjes

  • Het opgeven van tekstadvertenties voor de rubriek ‘Springertje’ kan via dit formulier.

 

Content marketing

Eisma Horsesmedia doet aan content marketing. En daar hebben we onze eigen methode voor. We kunnen samen met u de contentstrategie bepalen, maar u ook helpen met het uitvoeren van deze strategie. We helpen u met het schrijven van blogs, projectdocumentatie, maken van een video of het organiseren van een webinar. Allemaal voor uw eigen kanalen. We helpen u uw eigen publiek te ontwikkelen op uw mediakanalen. Kortom, Eisma Horsesmedia helpt u uitgeven.

Uitgeven zit al zo’n 150 jaar in ons DNA. We kennen onze doelgroepen en spreken hun taal (en die van hun klanten). We werken met zeer ervaren journalisten (en niet met tekstschrijvers). Kortom: ook voor content marketing moet u bij Eisma Horsesmedia zijn!

Wilt u starten met content marketing maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een productvideo over een nieuw product? Wilt u een blog op uw website, maar u kent geen goede bloggers? Wilt u kennis overdragen, maar u weet niet welk kanaal u moet gebruiken? Of wilt u gewoon eens filosoferen over wat content marketing voor uw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!