Webinar ‘De robot naast de mens’

Op 24 september organiseerde Eisma Industrialmedia het webinar ‘De robot naast de mens’. Dit eerste interactieve on-line seminar ging in op de mogelijkheden, de stand der techniek en de vooruitzichten voor de toekomst van met de mens samenwerkende robots (co-robots, cobots, human interactive robots) in industriële omgevingen.

Een succes met 230 aanmeldingen en rond de 145 deelnemers die constant geboeid bleven door de inhoud van het webinar. Ook de moderateurs hadden genoeg te doen. Vragen genoeg die ter plekke ingebracht en beantwoord werden in het webinar.

Via deze link kun je het zelf beleven.

150928 webinar de robot naast de mens

De deelnemers van het webinar, van links naar rechts: Koenraad Van De Veere (Phaer), Eddie Mennen (Yaskawa Nederland), Martin van der Have (ABB Robotics Benelux) en presentator Ad Spijkers (AT-aandrijftechniek).