Content Marketing

Content Marketing definitie

Content marketing is het maken, beheren en verspreiden van content die aansluit op de behoefte van (potentiële)  klanten, met als doel om deze klanten aan te trekken, te behouden, te activeren of de omzet binnen een bedrijf te vergroten. Hiervoor is de juiste content nodig die via de juiste kanalen en op het juiste moment wordt verspreid.

Bedrijven zien steeds meer de waarde in van content marketing als marketinginstrument. Door middel van bijvoorbeeld een productvideo of een informatief artikel is het namelijk veel effectiever om informatie en kennis over een product, dienst of merk over te dragen aan (potentiële) klanten. Voor veel bedrijven is het echter een ingewikkelde opgave om deze kennis en informatie te vertalen in content en via de juiste kanalen te verspreiden. Daarbij kan de Eisma Media Groep u helpen met een speciaal bedrijfsonderdeel: Eisma Content Marketing.

Eisma Content Marketing werkt volgens een eigen methode. We kunnen samen met u de contentstrategie bepalen, maar u ook helpen met het uitvoeren van deze strategie. We helpen u met het schrijven van blogs, projectdocumentatie, maken van een video of het organiseren van een webinar. Allemaal voor uw eigen kanalen. We helpen u uw eigen publiek te ontwikkelen op uw mediakanalen. Kortom, Eisma Content Marketing helpt u uitgeven. Iets waar Eisma al zo’n 150 jaar heel erg goed in is.

Op www.eismacontentmarketing.nl vindt u alle informatie over content marketing, waaronder handige tips, nieuws, voorbeelden, formats en achtergrondinformatie. Neem ook een gratis abonnement op de nieuwsbrief van Eisma Content Marketing.