‘Sprookjesachtige’ uitreiking Sign+ Award 2014

De Sign+ Award 2014 werd 31 oktober uitgereikt tijdens een bijzondere avond in Media Plaza Utrecht. Bijna 150 genodigden werden hier getrakteerd op een avond vol (de)sign, spanning en entertainment.

Het thema van de Sign+ Award 2014 – ‘Toon je kunsten’- kwam tijdens deze avond volledig tot zijn recht. Na een persoonlijke ontvangst en een uitgebreid Spaans buffet, werden de aanwezigen verrast door een ‘sprookjesachtige openingsact’.

Vervolgens was het aan het team van Eisma Businessmedia /Sign+ Magazine om hun kunnen te tonen. Zo lag de presentatie van de uitreiking in handen van het duo Wouter Mooij & Heleen Rodenhuis. De winnaars ontvingen waardering voor hun projecten in de vorm van een prachtige glazen award.

141031 genomineerden Sign+ Award

De Sign+ Award 2014 is een tweejaarlijkse vakprijs, georganiseerd door Sign+ Magazine en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. De overall prijs 2014 is gewonnen door TS Visuals met de ‘Markthal Rotterdam’.

Voor een sfeerimpressie van de avond , zie hier.
Voor meer informatie over de Sign+ Award 2014 en alle categoriewinnaars, zie hier.