Eisma Bouwmedia organiseert haar eerste social media training

Op dinsdag 28 oktober 2014 in Breda deelt Eisma Bouwmedia, in samenwerking met online communicatieprofessionals Inge Sijpkens en Sascha Murk, haar kennis met bouwbedrijven door middel van een social media training. Tijdens de training bespreekt Eisma Bouwmedia de impact van social media binnen de bouwsector en geeft zij een workshop LinkedIn.

Online netwerken binnen de bouwsector nemen toe. Dit zorgt ervoor dat ook de bouwsector niet meer om social media heen kan. Social media en internet zijn geen hypes die wel weer overwaaien, maar hebben gezorgd voor een omslag in de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten. Dat besef is er nog niet bij iedereen. De klant is online, dus daar moet het bedrijf ook zijn. Met haar eerste social media training op dinsdag 28 oktober 2014 biedt Eisma de bouwsector informatie over social media zoals de impact van deze media en het inzetten van social media kanalen. Daarnaast neemt iedere deelnemer een persoonlijk profiel binnen LinkedIn mee naar huis. Dit profiel maakt elke deelnemer tijdens de workshop LinkedIn.

Tijdens de training leren de deelnemers over de impact van social media en hoe zij de kanalen kunnen inzetten. Daarnaast stellen zij concreet een persoonlijk- en een bedrijfsprofiel binnen LinkedIn op. Meer informatie? Bezoek de website: https://trainingen.eismabouwmedia.nl/.