Schilderscluster zet schildersbedrijven in het zonnetje

Deze week vond voor de 7e keer de uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs plaats bij het hoofdkantoor van sponsor Mercedes Benz in Utrecht.

141111 logo SchildersVakprijs

Er waren in totaal zes prijzen te verdelen: drie prijzen in de categorieën Restauratie- en Decoratieschilderwerk, Onderhoudschilderwerk en Nieuwbouwschilderwerk. Uit deze drie categoriewinnaars is de overall Juryprijs gekozen. Vervolgens werd de Publieksprijs uitgereikt. Een nieuw element in deze editie van de Nationale SchildersVakprijs is de Klanttevredenheidspluim, waarbij alle 31 projecten die door de voorselectie kwamen, kans maakten. Het gaat om de beste klantbeoordeling aan de hand van een kwalitatief onderzoek door sponsor SchilderKTV.nl onder de opdrachtgevers van deze projecten.

Winnaar van de overall Juryprijs van de Nationale SchildersVakprijs 2014 is Schildersbedrijf Dolf van Schaik uit Hilversum. Met het schilderwerk aan het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam toonde ze aan het meest bijzondere schildersproject te hebben gerealiseerd. De Publieksprijs ging naar Ben Sosef Schilderwerken uit Honselersdijk met het project Gemeenlandshuis in Maassluis. 

Voor meer informatie: klik hier.

Tevens vind je daar ook een fotoverslag van de uitreiking. Of kijk op de speciale website van de Nationale SchildersVakprijs: https://schildersvakprijs.nl/.