Eisma Media Groep nr.1 in Kerstrapport Adformatie 2014

 

Kerstrapport Adformatie 2014

adwebDe Eisma Media Groep is in het jaarlijkse kerstrapport van Adformatie voor het jaar 2014 als nummer 1 gewaardeerd in de categorie Vakbladen; Totaalwinnaar en specifiek door adverteerders. Nr 1 waardering door klanten als mediabedrijf voor professionals en daarop is de Eisma Media Groep bijzonder trots!

Het onderzoek van Adformatie (uitgevoerd door Ipsos) beoordeelt mediabedrijven in diverse categorieën zoals Dagbladen, Publieksbladen, Huis aan Huisbladen, TV, Radio, Internet, Beurzen & Tentoonstellingen en ook Vakbladen.

 

Waardering vakbladuitgevers – alle respondenten en de Waardering vakbladuitgevers – adverteerders

Een mooie bekroning van het jaar 2014 en een mooie uitdaging om er ook in 2015 samen met onze klanten, medewerkers, freelancers, leveranciers en andere relaties wederom een succes van te maken!

Met genoegen stellen wij u hiervan in kennis en bovenal willen we u als zeer gewaardeerde relatie van de Eisma Media Groep bedanken om dit succes te kunnen realiseren.

Bekijk hier de pagina met het Adformatie kerstrapport 2014

 

De Eisma Media Groep

Tot de Eisma Media Groep, met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Horsesmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industrialmedia, en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia. Bij de Eisma Media Groep werken circa 150 medewerkers en vele honderden freelancers.