Stralende winnaars bij Horses Product van het Jaar-verkiezing

6 februari was het zover en stond de uitreiking van de Horses Product van het Jaar-verkiezing in Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn op het programma. De verkiezing werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en kon opnieuw rekenen op veel aanmeldingen vanuit de markt. Uiteindelijk streden 73 producten in tien categorieën om de awards waarbij NeXaver, een beschermend nekhalster bestaande uit twee halsdelen dat de druk op de wervelkolom van het paard verdeelt, de grote winnaar van de verkiezing werd.

Dressuur-hoofdredacteur Bettine van Harselaar verzorgde opnieuw de presentatie. Dirk Willem Rosie, hoofdredacteur van de Paardenkrant en Horses.nl, deelde vanuit zijn rol als juryvoorzitter zijn ervaringen. Nieuw dit jaar was de samenwerking met Mystery Review, een onafhankelijk bureau dat bij de verkiezing verantwoordelijk was voor de stemprocedure. Carlo van den Berg verzorgde vanuit deze onderneming een interessante presentatie en deelde de input die tijdens de stemperiode van de verkiezing naar voren kwam. Horsesmedia-uitgever Dorien van Dijk reikte aan het eind van de avond de prijzen aan de gelukkige winnaars uit.Als Eisma Horsesmedia kunnen we terugkijken op een geslaagde avond waarbij we veel positieve reacties hebben ontvangen van de aanwezigen.

Bekijk hier het nieuwsbericht over de uitreiking met  alle winnaars.