Samenwerking Horsesmedia met Voervergelijk.nl

Eisma Horsesmedia is op 8 juli jl. een exclusieve strategische samenwerking aangegaan met de website Voervergelijk.nl. Achterliggende gedacht is dat hierdoor de onlinemarktpositie van EHM in de hippische sector per direct wordt versterkt en dat de samenwerking in de komende jaren uit kan groeien tot een interessant nieuw verdienmodel,  niet alleen online maar ook in print en voor nieuwe activiteiten van EHM.

150724 voervergelijk

VoerVergelijk is een onafhankelijke website voor het zoeken, vergelijken en beoordelen van ruim 700 soorten paardenvoer en meer dan 1000 supplementen voor paarden. De website, een initiatief van directeur\eigenaar Nicole Slijkerman, is sinds oktober 2009 live en omvat een enorme kennisbank met informatie over tal van ‘voer’ onderwerpen. De bezoeker van Voervergelijk .nl kan op de site paardenvoer zoeken, vergelijken en beoordelen. In de database zitten in principe alle paardenvoeders en supplementen die in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Ook kan veel waardevolle informatie gevonden worden over voedingsgerelateerde onderwerpen. Sinds 1 september 2010 is een nieuwe module aan de website toegevoegd, genaamd SupplementenVergelijk. In deze module bestaat de mogelijkheid om ook supplementen te zoeken, vergelijken en beoordelen.

Alle soorten paardenvoer die in Nederland en België worden tot nu toe gratis weergegeven op VoerVergelijk.nl. De informatie die op VoerVergelijk wordt gepubliceerd is afkomstig van de producent van het betreffende product en/of van consumenten in de vorm van beoordelingen, vragen en antwoorden.

VoerVergelijk is onafhankelijk en in de basis een doorgeefluik van informatie zonder enig belang. Om die reden is de site als bedrijf eveneens een interessante samenwerkingspartij voor de verschillende titels binnen Eisma Horsesmedia. Onafhankelijkheid is immers vooral voor De Paardenkrant in de afgelopen jaren een belangrijk speerpunt geweest. In het recente verleden werd er op kleine schaal ook al samengewerkt met Voervergelijk.nl, onder meer bij de productie van de Voerspecial die ieder jaar in december verschijnt. Met de nieuwe samenwerkingsvorm kan ook dit model van specials verder worden uitgebreid, mogelijk naar vier edities per jaar. Voor het magazine Bit liggen er in de samenwerking met Voervergelijk.nl in september direct al nieuwe mogelijkheden door een gezamenlijke (kennis)presentatie tijdens het Horse Event te Ermelo.

Eisma Businessmedia-1
Eisma Horsesmedia

Minne Hovenga
Uitgever