Zilveren Jubileumnummer Sign+ Magazine

Sign+ Magazine bestaat 25 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Nummer 6 is ons Zilveren Jubileumnummer, maar liefst 100 pagina’s dik! ‘Tijd voor kwaliteit’ is ons motto in deze speciale uitgave.

Sign+ Magazine bestaat 25 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Nummer 6 is ons Zilveren Jubileumnummer, maar liefst 100 pagina’s dik! ‘Tijd voor kwaliteit’ is ons motto in deze speciale uitgave.

In dit nummer, dat eind augustus bij onze trouwe lezers op de mat valt en nu al online is te bekijken door abonnees, kijken we niet alleen terug, maar vooral ook vooruit. Hoe zag de markt er 25 jaar geleden uit, wat is er in de tussentijd gebeurd en hoe kijken verschillende branchegenoten naar de toekomst?

Trots
In mei 1989 verscheen de eerste uitgave van Sign&Display, de toenmalige naam van uw huidige vakblad (waarin in 2005 ook het blad Silkscreen Magazine is geïntegreerd). Aanleiding was de snelle ontwikkeling en professionalisering van de sign- en displaybranche. Zowel aan productiezijde als bij afnemers groeide het kwaliteitsbewustzijn en daarmee nam de behoefte aan gedegen vakinformatie toe. Het team van Sign+ Magazine is er trots op dat zij al een kwart eeuw deze taak mag vervullen; al 25 jaar maken wij ‘Tijd voor kwaliteit’.

Advertorials
Lees ook in speciale jubileumadvertorials hoe 12 bedrijven en organisaties, die actief zijn in de signbranche, op hun manier ‘Tijd voor kwaliteit’ maken. Sommige al 100 jaar – daarbij vergeleken zijn wij slechts een ‘groentje’ – anderen pas 8 jaar, maar nu al met een indrukwekkende staat van dienst.

Cover Sign+ Magazine nummer 6-2013

Braincircle
Verder een uitgebreide nabeschouwing van de ‘Big Fespa’ in Londen, inspirerende projecten die worden uitgelicht, aandacht voor ‘dansend’ neon en een ‘Braincircle’ over de toekomst van zeefdruk. Maar we schuwen ook de harde realiteit niet; hoe ga je door na een faillissement?

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de blog van hoofdredacteur Wouter Mooij ter ere van dit Zilveren Jubileumnummer of bekijk deze speciale editie alvast als abonnee online.