Nieuwe website voor TTM.nl

Vandaag wordt de vernieuwde website van TTM.nl gelanceerd! De site heeft een flinke opfrisbeurt gehad waardoor de site een stuk overzichtelijker is geworden. Er is kritisch naar de content gekeken en onderdelen die niet of nauwelijks gebruikt worden, hebben plaats gemaakt voor content die goed scoort. Zo hebben video’s en foto ’s een prominentere plek gekregen en is de buienradar verdwenen.

Ook commercieel zijn er nieuwe posities gecreëerd, de skyscaper heeft plaats gemaakt voor de meer eigentijdse wallpaper en er is nu een vaste plek voor marketinguitingen gereserveerd.

130802 TTM.nl

De look en feel van de nieuwsbrief wordt ook helemaal afgestemd op de nieuwe site. Nieuwsbriefabonnees en adverteerder worden met een mailing geattendeerd op de vernieuwingen in de site. Relaties ontvangen een ‘geurtruck’ (zie foto) bij het magazine.

130802 GeurboomTTM

Al met al een zeer geslaagde metamorfose waar het team van TTM.nl tros op is!