HOI oplagecijfers 2012 zijn beschikbaar

De HOI oplagecijfers 2012 zijn beschikbaar. Zoals u misschien weet is Eisma Media Groep lid van het HOI om zo door deze onafhankelijke organisatie betrouwbare, onderling vergelijkbare en overzichtelijke oplagecijfers of andere verspreidingsdata te verkrijgen. Door het verzamelen, specificeren, controleren en publiceren van oplages per kwartaal levert HOI een belangrijke bijdrage aan de ‘accountibility’ van reclamebestedingen van adverteerders.

Betrouwbare oplagecijfers zijn zeer belangrijk. Enerzijds voor de adverteerders en mediabureaus die hun mediakeuze deels op deze cijfers baseren. Anderzijds voor de uitgeverijen die door betrouwbare en gecontroleerde oplagecijfers aan te leveren een kwaliteitsstempel verwerven waarmee zij zich onderscheiden van vakgenoten.

De meeste recente cijfers zijn op te vragen bij r.sturrus@eisma.nl .