Uitreiking Sign+ Award 2020

Afgelopen vrijdag 6 november was het dan zover… de uitreiking van de Sign+ Award 2020 vanuit de Industrial Studios in Arnhem. Het was weer ‘even’ schakelen, na de aangescherpte maatregelen van 3 november…

Maar door snel in te spelen op de zaken die nog wel kunnen (zoals genomineerden via Zoom inbellen), heeft het team van Sign+  toch een prachtige uitreiking met een professionele uitstraling neer weten te zetten. En hebben hiermee de genomineerden, de winnaars, de signbranche en haar partners en niet te vergeten Eisma Media Groep positief in de spotlights gezet! Dit afgegeven visitekaartje is een gezamenlijke inspanning; iets waar we met elkaar trots op zijn.

Beeldmateriaal en terugkijken?

Op Sign.nl staat het bericht over de winnaars en een prachtige beeldimpressie van de avond (in foto’s).

De hele uitzending terugkijken? Dit kan via deze link.

Er wordt nog gewerkt aan de compilatie video, deze komt ook online te staan op Sign.NL.