Sign+ Award gaat door via livestream

We moeten even ‘schakelen’, maar ook met de aangescherpte coronamaatregelen kan de uitreiking van de Sign+ Award a.s. vrijdagavond gewoon doorgaan. Met genomineerden online op afstand en de bekendmaking vanuit een studio, zetten we de genomineerden en winnaars in de verdiende schijnwerpers. Volg de livestream via sign.nl/uitreiking

Genomineerden en winnaars worden vrijdag in de schijnwerpers gezet.

In het begin van deze week was het nog de bedoeling dat van alle genomineerden een persoon aanwezig zou zijn tijdens de uitreiking van a.s. vrijdag. Uiteraard conformeren wij ons aan de nieuwe landelijke maatregelen en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bovenstaand scenario is nu dus, helaas, van de baan.

TV-format

Maar de signbranche staat niet voor niets bekend om zijn creativiteit en flexibiliteit! Daarom gaan we de winnaars van de Sign+ Award a.s. vrijdagavond bekendmaken vanuit een studio in Arnhem als ‘tv format’. Zonder publiek in de zaal, maar met de genomineerden via Zoom online aanwezig, zodat met hen geschakeld kan worden. Tv-presentatrice Annemarie Brüning zal, met hoofdredacteur Wouter Mooij als sidekick, u door het programma loodsen. En iedereen kan het volgen! Want de uitreiking wordt integraal live uitgezonden via een livestream vanaf 19.30 uur op www.sign.nl/uitreiking

Acht prijzen

Tijdens deze uitreiking worden acht winnaars bekendgemaakt: de door de vakjury bepaalde Categoriewinnaars, de Overall winnaar en de Fespa Nederland Innovatie Award. En natuurlijk de publieksfavoriet. Inmiddels is al meer dan drieduizend keer gestemd. Het is een nek-aan-nekrace tussen de koplopers, dus het blijft nog even spannend. Stemmen kan nog tot donderdagavond 18.00 uur.

Stemmen op uw favoriet kan nog tot donderdagavond 18.00 uur.

Stemmers in de prijzen

Ook drie stemmers vallen in de prijzen. Uit iedereen die gestemd heeft voor de Publieksprijs worden drie namen getrokken. Zij winnen een jaarabonnement op Sign+ Magazine en een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 50 euro. Heeft u gestemd en bent u benieuwd of deze prijs naar u gaat? Kijk dan vrijdag naar de livestream, want ook deze winnaars maken we in de uitzending bekend.