Drukke en succesvolle Dag van het Schaap

Afgelopen zaterdag was vakblad Het Schaap aanwezig op de Dag van het Schaap in Ermelo. Al voordat dit tweejaarlijkse evenementen van start ging, kwam Het Schaap – en met name de door Het Schaap georganiseerde verkiezing ‘Mooiste schaap van Nederland’ – landelijk onder de aandacht: via een interview op NPO Radio 2 met één van de organisatoren van de Dag van het Schaap. Beluister dat interview hieronder.
Het mooiste schaap is uiteindelijk een Suffolk geworden. Een verslagje van deze door hoofdredacteur Jacques Engelen georganiseerde én vakkundig aan elkaar geprate verkiezing is te vinden op de website van Het Schaap.
Suffolk-mooiste-schaap-van-nederland
Walter Liebregts direct na de prijsuitreiking met rechts hoofdredacteur Jacqueline Wijbenga van vakblad Het Schaap en links keurmeester Henk Slaghuis