Lancering ‘CoachVak’ en ‘De VoetbalTrainer voor Pupillen’

Met het verschijnen van de maarteditie van De VoetbalTrainer werden de nieuwe producten CoachVak en ‘De VoetbalTrainer voor Pupillen’ gelanceerd. Coachvak is een online tool, waarbij zowel via de website www.coachvak.nl, als via een app honderden artikelen gelezen kunnen worden, die reeds verschenen in De VoetbalTrainer. Met handige zoekmogelijkheden zijn de voor Voetbaltrainers relevante artikelen te lezen op mobiel, tablet en pc. Coachvak is daarbij de eerste app die door Eisma zélf is ontwikkeld.
De Voetbaltrainer voor pupillen komt voort uit de samenwerking die De Voetbaltrainer al jaren heeft met de KNVB. Voor de trainers en coaches van de jongste voetballers heeft de redactie van De VoetbalTrainer deze eerste editie samengesteld. Deze editie is, naast onder bestaande lezers, verspreid onder de vele jeugdtrainers bij amateurverenigingen in Nederland.