Eisma Media Groep neemt vakblad van DdV Media International over

PERSBERICHT

Leeuwarden, 8 juni 2017

EISMA MEDIA GROEP NEEMT VAKBLAD VAN DdV MEDIA INTERNATIONAL OVER.

Vandaag heeft Eisma Media Groep bv te Leeuwarden bekend gemaakt dat zij per 1 juli 2017 de uitgeefactiviteiten van de titel Pomp NL gaat overnemen van DdV media international (onderdeel v.o.f. de Verbinding) te Baarn.

Pomp NL is marktleider en het onafhankelijke Nederlandse vaktijdschrift, website en nieuwsbrief over pompen, pompsystemen, toepassingen, toebehoren en onderhoud.
Pomp NL informeert haar lezers over nieuwe ontwikkelingen en praktische toepassingen in een groot aantal segmenten zoals Chemie en Petrochemie, Voedingsmiddelen & Dranken en de Waterindustrie.

Pomp NL wordt ondergebracht bij de werkmaatschappij Eisma Industriemedia bv te Doetinchem waar onder andere de industrievakbladen Aandrijftechniek en Bulk worden uitgegeven.

Huidig eigenaar en uitgever Marcel Meijers blijft verbonden aan de uitgave en zal met name commercieel actief zijn. Daarnaast gaan ook de huidige groep freelancers mee over.

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Deze acquisitie is een complementaire versterking van onze industrie-portfolio. De titel is een sterk merk gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen.”

DdV media directeur Marcel Meijers: “Gezien het aansluitende portfolio en de op kwaliteit gerichte visie van Eisma Industriemedia, hebben wij alle vertrouwen dat met de overname Pomp NL kan doorbouwen op haar succesvolle formule en daarnaast nieuwe mogelijkheden kan bieden op met name de inzet van online media”.

Tot de Eisma Media Groep, met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Horsesmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industriemedia en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia.
Bij de Eisma Media Groep werken ca. 125 medewerkers en vele honderden freelancers.

DdV media international is actief met een aantal beursconcepten in binnen- en buitenland (o.a. Pump Plaza) en is uitgever van het vaktijdschrift Pumpe DE voor de Duitse markt.

Meer informatie:
Aletta Koster, corporate manager/directiesecretaresse Eisma Media Groep, 088-2944800,
e-mail a.koster@eisma.nl

Marcel Meijers, directeur DdV media international, 035-5413064,
e-mail marcelmeijers@ddvmedia.nl