Eisma Bouwmedia organiseert tweede online marketing training

PERSBERICHT

150223 logo bouwmedia trainingen

 

Eisma Bouwmedia organiseert tweede online marketing training

Doetinchem, februari 2015 – Eisma Bouwmedia, uitgever van vakinformatie voor de bouw, organiseert op 12 maart 2015 bij Mastermate te Apeldoorn voor de tweede keer een training gericht op online marketing in de bouwsector. De training heeft dezelfde inhoud als de vorige training ‘Social Media in de Bouw’. Ook dit keer werkt Eisma Bouwmedia samen met online communicatieprofessionals Inge Sijpkens en Sascha Murk. Tijdens de training bespreken zij de impact van social media binnen de bouwsector en geven zij een volledige workshop LinkedIn.

Online netwerken binnen de bouwsector nemen toe. Dit zorgt ervoor dat ook de bouwsector niet meer om online marketing heen kan. Social media en internet hebben gezorgd voor een omslag in de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten. De klant is online, dus daar moet het bedrijf ook zijn.

Met deze tweede online marketing training op donderdag 12 maart 2015 biedt Eisma de bouwsector informatie over online marketing, zoals de impact van deze media en het inzetten van social media kanalen. Daarnaast krijgen de deelnemers een workshop LinkedIn, waarin zij live achter de computer hun profiel optimaliseren en leren hoe zij LinkedIn succesvol in kunnen zetten voor hun bedrijf.  Iedere deelnemer ontvangt na de training gratis het boek van Sijpkens en Murk ‘Online marketing in de bouw’, een compleet stappenplan voor de succesvolle inzet van je website en social media. Inclusief tientallen inspirerende voorbeelden uit de branche.

Eisma Bouwmedia is uitgever van vakinformatie voor de bouw. Met de bekende merken als Bouwwereld, Aannemer, ArchitectuurNL, ZZP’er in de Bouw, Installatie & Sanitair, SchildersVakkrant, Technisch Gebouwbeheer, Glas in Beeld, Bouwproducten en Eisma’s Schildersblad biedt Eisma Bouwmedia informatie en inspiratie aan de bouwsector.

De training vindt plaats in Apeldoorn (Mastermate) en kost € 295,- per persoon, inclusief eten en drinken (excl. BTW). Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Inschrijven kan via de website www.trainingen.eismabouwmedia.nl.

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de Bouwmedia Trainingen van Eisma Bouwmedia kunt u mailen naar marketingbouw@eisma.nl of bellen (088) 294 49 40 of kijk op www.trainingen.eismabouwmedia.nl.