Piloot en Vliegtuig heeft er een klein broertje bij!

Piloot en Vliegtuig heeft er weer een Special bij. Na de jaarlijkse FTO Special, voor jongeren die een opleiding tot piloot willen gaan volgen, is er nu de MBO Special.

De MBO Special geeft een overzicht van alle luchtvaartopleidingen. Met een goede beschrijving van het beroep en studentenverhalen krijgen de potentiele studenten een goed overzicht van wat er allemaal mogelijk is in de luchtvaart.

Het blad wordt ondersteund door een website (www.mijnluchtvaartopleiding.nl ) waar naast de informatie uit de Special ook de toelatingseisen, de opleiders en de werkgevers vermeld worden. Om vooral ook de jongere generatie van dienst te zijn wordt er momenteel ook gewerkt aan een App, die zo spoedig mogelijk gelanceerd zal worden.

130412 cover MBO 2013 130412 screenshot website MBO special