Nieuwe website www.adverterenbijeisma.nl

Met trots lanceert de Eisma Media Groep een speciale website voor adverteerders relaties: Adverterenbijeisma.nl. De website biedt (potentiële) adverteerders en mediabureaus relevante informatie op het gebied van business to business communicatie in het algemeen en de mogelijkheden van de Eisma Media Groep uitgaven voor succesvol communiceren met de diverse Business to Business  doelgroepen in het  bijzonder.

Met Adverterenbijeisma.nl wil de Eisma Media Groep graag van nog meer betekenis zijn voor u als klant van ons bedrijf. De website bevat informatie en kennis op het gebied communicatieplannen, doelgroepbepaling, communicatiedoelstellingen en (crossmediale) communicatiemethoden. Ook is de nodige informatie beschikbaar over print- en online communicatie uitingen compleet met voorbeelden en specificaties. Natuurlijk bevat de website alle merken van de Eisma Media Groep business units met de betreffende doelgroepen en tarieven, en ook gegevens van de betreffende accountmanagers als contactpersonen voor u als klant.

Elk kwartaal kunt u ook een e-mail service nieuwsbrief ontvangen met de meest actuele vernieuwingen van de website en relevante ontwikkelingen/informatie in business to business communicatie.

 

1 reactie

  1. Gefeliciteerd met deze overzichtelijke website, die voorzien is van alle relevante informatie die een adverteerder zich wenst. Jullie hadden onze banners ook wel mogen gebruiken als voorbeeld… :-)!
    BtV

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *