Eisma Horsemedia knalt het nieuwe jaar in

Met De Paardenkrant, Paardenkrant Extra, Paardenkrant E-zine (nieuw!), Hengstenboek, Bit, Bit Specials, Bit-site (nieuw!), Horses.nl, Horses nieuwsbrief en nieuw: Bit DRESSUUR!

Eisma Horsesmedia gaat 2013 knallend in. In Nederland is Eisma Horsesmedia de enige die als uitgever verantwoordelijk is voor dé onafhankelijke hippische informatie- en kennisverstrekking. Meer dan 200.000 abonnees, lezers en geïnteresseerden ontvangen regelmatig één of meer van onze producten.

Met trots kijken wij daarom terug op het afgelopen jaar waarin een koers is ingezet om een ieder nog actueler en kwalitatief beter van dienst te zijn op het gebied van nieuwsvoorziening, kennisuitwisseling, achtergrondverhalen, workshops, reizen en evenementen.

Nieuwe titel Dressuur

In 2013 zetten wij deze koers niet alleen voort, maar gaan we ook nieuwe uitdagingen aan. Initiatieven die passen in de toenemende behoefte bij de lezer/abonnee’/adverteerder aan online actualiteit, maar ook aan kennisuitwisseling. Eén van de meest opvallende noviteiten daarbij is het nieuwe magazine ‘DRESSUUR’ dat abonnees van zowel De Paardenkrant als Bit ieder kwartaal (dus 4 keer per jaar) extra bij het bestaande abonnement gaan ontvangen.

De Paardenkrant vernieuwd

De Paardenkrant gaat in het nieuwe jaar eveneens met de tijd mee en verschijnt vanaf januari in een nieuwe vorm. De abonnees ontvangen de enige hippische krant van Nederland voortaan iedere woensdag thuis op de mat. Naast actueel nieuws is hierin bij een gemiddelde omvang van 32 pagina’s ook volop ruimte voor achtergrondverhalen en reportages. Meer diepgang wordt de abonnee – naast de krant – geboden met het magazine De Paardenkrant Extra dat 6x per jaar bij De Paardenkrant blijft verschijnen. En daarnaast dus ook nog 4x keer het nieuwe magazine DRESSUUR.

Nieuw is dat in 2013 De Paardenkrant iedere zondagavond in een digitale versie gaat verschijnen, exclusief voor alle abonnees van de krant. In deze Paardenkrant E-zine kunnen de meest actuele verslagen en reportages van het weekend direct vanaf uw PC, I-pad of smartphone worden gelezen. Met andere woorden: het laatste nieuws heet van de naald!

Alle Bit- en Paardenkrant abonnees ontvangen in 2013 daarnaast 6 mooie Bit SPECIALS met thema’s als onder andere mode, veiligheid, onderwijs en voeding.

Nieuwe online activiteiten

Natuurlijk ontbreekt de website Horses.nl – met meer dan 120.000 unieke bezoekers per maand- aan dit alles niet. Het grootste digitale paardennieuwsplatform van Nederland en België biedt dagelijks van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor iedereen het laatste nieuws op wereldniveau. Begin 2013, nog voor de KWPN-hengstenkeuring, verschijnt deze website onder een internationale vlag ook in het Engels.

Last but not least. Om de Bit-abonnee sneller, beter en adequater te bedienen presenteert Eisma Horsesmedia in het voorjaar als community-toetje een eigen website voor de Bit-lezer: BITMAGAZINE.NL.

Met recht kunnen we dus stellen dat Eisma Horsesmedia knallend het nieuwe jaar 2013 ingaat.

P.S.Op 2 januari wordt in Drachten in het nieuwe jaar gelijk gestart met de BIT-TALENTENDAG en wordt de nieuwe website www.adelindetrainingcenter.nl door Eisma Horsesmedia gelanceerd.