Feestelijke 8ste editie Horses Product van het Jaar-verkiezing

De 8ste editie van de Horses Product van het Jaar-verkiezing gaat de boeken in als een sfeervolle feestavond. Met de deelnemers van de hernieuwde verkiezing van de Ruitersportwinkel van het Jaarverkiezing erbij, zat de zaal in Van der Valk Apeldoorn-De Cantharel voller dan ooit. Het vernieuwde concept, waarbij netwerken meer centraal stond en een walking dinner was inbegrepen, was een succes.

Tevreden gezichten bij de gasten èn natuurlijk bij de winnaar van de Product van het Jaar-verkiezing, Rob Wip, de man achter Crafty Ponies Nederland. Deze superzachte paardenknuffel + instructieboekje werd uitgeroepen als overall winnaar van de Horses Product van het Jaar-verkiezing, waaraan dit jaar 63 producten en diensten deelnamen.

Blijdschap bij overall winnaar Rob Wip

Ook de deelnemers van de Ruitersportwinkel van het Jaar verkiezing keken terug op een waardevol traject. De mysterie shoppers van het professionele Mysterie Review vereerden alle deelnemers met meerdere bezoeken en koppelden de (web)winkels in een persoonlijk rapport waardevolle beoordelingskritieken terug. Tijdens de uitreikingsavond gaf marketingspecialist Annika Rettig van Clickhorse Marketing een interessante workshop over de uitdagingen van het digitale tijdperk. Informatie waarmee ondernemend paardenland vooruit kan.