Website Horses.nl vernieuwd!

Het afgelopen jaar is het team van Eisma Horsesmedia druk bezig geweest met het vernieuwen en verbeteren van Horses.nl. De nieuwe versie van Horses.nl is op maandag 5 november gelanceerd. Naast een snellere, gebruiks- en mobielvriendelijkere site is de nieuwe Horses.nl eenvoudig te personaliseren voor bezoekers.

Horses.nl werkt vanaf nu met zogenoemde topics. Bezoekers kunnen zich op bepaalde topics abonneren en krijgen zo een gepersonaliseerd nieuwsoverzicht aangeboden. Hiermee missen ze geen enkel bericht meer van het onderwerp waarin ze zijn geïnteresseerd.

Mobile first

Ruim 60 procent van onze bezoekers kwam het afgelopen jaar via een mobiel apparaat op onze site. Daarom is de nieuwe site gebouwd volgens de mobile first-strategie, waarbij helemaal wordt ingespeeld op de mobiele gebruiker.

Meer focus op beeld

Het doel van Horses.nl blijft het brengen van het belangrijkste nieuws op een heldere, overzichtelijke en toegankelijke manier, waarbij we gebruik maken van alle mogelijkheden die het internet biedt zoals onder andere het verrijken van nieuws met video’s of ander beeldmateriaal.

Beeld gaat op de vernieuwde Horses.nl een belangrijkere rol spelen. We blijven ons publiek visueel zo goed mogelijk bedienen.

Paardenkrant.nl

Ook de Paardenkrant heeft vanaf 5 november een eigen website, waar de Paardenkrant-abonnee de krant een dag eerder al online kan lezen en nu ook toegang heeft tot een uitgebreid archief van artikelen uit de krant. Hier zijn eerder verschenen series zoals ‘Trainen en heelhouden’, ‘Van veulen naar veulen’, de Kettingbrief, ‘De oude doos’ en ‘De stijger van de maand’ eenvoudig online terug te vinden.

We hopen met de nieuwe Horses.nl een betrouwbare gids te zijn in de jungle van het hippische nieuws.