De VoetbalTrainer nr. 200

Deze week verschijnt de bijzondere editie van de VoetbalTrainer; nr. 200!

140317 VBT 200

Na meer dan 30 jaargangen van het blad in gedrukte vorm nu dus nr. 200; een superdikke uitgave met 200 pagina’s. Een nummer boordevol waardevolle kennis en informatie voor top trainers; “Louis van Gaal en het Nederlands Elftal, de mini specials “Bayern Munchen” en “A-Jeugd” en de speciale JeugdvoetbalTrainer en het KNVB katern.

Nieuw is de publicatie van de “Top 200” voetbalclubs in Nederland; op basis van het niveau van de belangrijkste teams van alle voetbalclubs in Nederland de selectie van de 200 beste clubs;  https://www.devoetbaltrainer.nl/top200

Natuurlijk ook met de nodige “jubileum artikelen” en met “quotes” uit alle 200 bladen die tot dusverre verschenen. Op de cover; alle 200 covers in “mini formaat”.

Inmiddels is de VoetbalTrainer een multimediaal merk met diverse producten in print en digitaal, echter met trots presenteert het team van de VoetbalTrainer deze bijzondere editie 200 in gedrukte vorm.

Het nummer is los te koop in de webshop van de VoetbalTrainer.