Paardenplein.nl

Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Doelgroep: Paardenliefhebber, op zoek naar aanvullende zorg voor het paard
Leeftijd: 16 tot 55 jaar
Welstandsklasse: midden tot hoog inkomen

Via het platform Paardenplein.nl bereikt u paardenliefhebbers die op zoek zijn naar aanvullende zorg voor het paard. Op Paardenplein.nl vindt de geïnteresseerde gedegen informatie over:

  • Wat welke behandeling precies inhoud.
  • Wat het verschil is tussen verschillende soorten behandelingen.
  • Een zoekmachine, zodat een behandelaar in de omgeving kan worden gevonden.
  • Behandelaars die met meerdere technieken werken (via de zoekmachine; bijvoorbeeld zowel osteopathie als dry needling intikken) .
  • Reviews van andere paardeneigenaren over de behandelaars.
  • Blogs van betrokken behandelaars die de bekendheid van hun vakgebied willen vergroten.
  • Succesverhalen van paardeneigenaren die al van de diensten van een behandelaar gebruik heeft gemaakt.

Deze informatie wordt verspreid via diverse kanalen. Dit doen we met printuitingen (in Bit), online en social media. Via deze kanalen weten wij de doelgroep op verschillende momenten van de dag te bereiken en te informeren met relevante informatie.

Is dit de doelgroep die u met uw product of dienst wilt bereiken? Dan gaan wij graag met u om tafel om samen een effectief communicatieplan te ontwikkelen. Op creatieve wijze vergroten we uw naamsbekendheid, merkkennis en positieve merkhouding  binnen de grootste community van de paardensector. Hierdoor neemt de kans op verkoop van uw product/merk toe in de beslissingsfase van uw doelgroep. Verder behoren ook lead generation en direct sales activiteiten tot de middelen die ingezet kunnen worden.

Commerciële mogelijkheden

  • Neem voor de commerciële mogelijkheden op Paardenplein.nl contact op via de contactpagina op Paardenplein.nl.

Content marketing

Eisma Horsesmedia doet aan content marketing. En daar hebben we onze eigen methode voor. We kunnen samen met u de contentstrategie bepalen, maar u ook helpen met het uitvoeren van deze strategie. We helpen u met het schrijven van blogs, projectdocumentatie, maken van een video of het organiseren van een webinar. Allemaal voor uw eigen kanalen. We helpen u uw eigen publiek te ontwikkelen op uw mediakanalen. Kortom, Eisma Horsesmedia helpt u uitgeven.

Uitgeven zit al zo’n 150 jaar in ons DNA. We kennen onze doelgroepen en spreken hun taal (en die van hun klanten). We werken met zeer ervaren journalisten (en niet met tekstschrijvers). Kortom: ook voor content marketing moet u bij Eisma Horsesmedia zijn!

Wilt u starten met content marketing maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een productvideo over een nieuw product? Wilt u een blog op uw website, maar u kent geen goede bloggers? Wilt u kennis overdragen, maar u weet niet welk kanaal u moet gebruiken? Of wilt u gewoon eens filosoferen over wat content marketing voor uw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!