Efficiënt communiceren met B2B Nederland

Heeft u generieke, niet-branche gebonden producten en diensten? En wil u communiceren met uw doelgroep binnen verschillende B2B-branches? Neem contact op met Rens Sturrus van Eisma Business Spectrum. Tel.: 088 – 29 44 930. Of bekijk de tariefkaarten die u hier rechts vindt.

Specialist in B2B communicatie

Eisma Business Spectrum, kortweg EBS, is een onderdeel van Eisma Media groep.

ECM afb ppt 1De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatie producten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten.

De Eisma Media Groep is gespecialiseerd op het gebied van business to business communicatie in Nederland. De groep bevat ca. 35 sterke merken en vakbladen die diverse B2B branches bedienen. De Eisma Media groep is actief binnen de Bouw, Industrie, Mobiliteit, Agri & Feed, Paarden, Grafimedia, (Detail)Handel, Luchtvaart en de (Voetbal)Sport. De informatie wordt geschreven door vakmensen voor de professionals in de diverse markten. Met een totale oplage van ruim 500.000 exemplaren bereikt Eisma Media Groep een belangrijk deel van B2B Nederland en daarmee een half miljoen ondernemers. Efficiënt communiceren met B2B Nederland

 

Eisma Business Spectrum

De afdeling Business Spectrum binnen de Eisma Media Groep is gespecialiseerd in het geven van advies op maat over de communicatie van generieke, niet-branche gebonden producten en diensten. Deze producten en diensten vragen namelijk om een communicatie-inzet op meerdere fronten. U krijgt dan ook één aanspreekpunt voor uw communicatiewensen binnen de gehele Eisma Media Groep. Op deze wijze communiceert u op een efficiënte en effectieve manier. U lift mee op de autoriteit van de afzonderlijke marktleidende titels en profiteert van onze brede portfolio.

Eisma Business Spectrum