Dressuur

Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Doelgroep: Actieve dressuurruiters, iedereen die bezig is met dressuur, van instructeurs tot hogere wedstrijdsporters.
Leeftijd: 16 tot 55 jaar
Welstandsklasse: midden tot hoog inkomen

Via het merk Dressuur bereikt u dressuurruiters, die als hoofddoel hebben (nog beter) leren te rijden. Dit is een brede doelgroep van serieuze sportbeoefenaars van basis tot internationale ruiter. Deze doelgroep bereiken we via onze print-, online-, social media kanalen en via evenementen.

Is dit de doelgroep die u met uw product of dienst wilt bereiken? Dan gaan wij graag met u aan tafel om samen met u een effectief communicatieplan te ontwikkelen. Waarbij we op creatieve wijze uw naamsbekendheid, merkkennis en positieve merkhouding vergroten binnen de grootste community van de paardensector. Hierdoor neemt de kans op verkoop van uw product/merk toe in de beslissingsfase van uw doelgroep. Verder behoren ook lead generation en direct sales activiteiten tot de middelen die ingezet kunnen worden.
Uw communicatiedoelstelling, onze gezamenlijke uitdaging!

Klik hier voor meer informatie!

Wat kunnen wij u bieden in bereik?

Magazine

Content marketing

Eisma Horsesmedia doet aan content marketing. En daar hebben we onze eigen methode voor. We kunnen samen met u de contentstrategie bepalen, maar u ook helpen met het uitvoeren van deze strategie. We helpen u met het schrijven van blogs, projectdocumentatie, maken van een video of het organiseren van een webinar. Allemaal voor uw eigen kanalen. We helpen u uw eigen publiek te ontwikkelen op uw mediakanalen. Kortom, Eisma Horsesmedia helpt u uitgeven.

Uitgeven zit al zo’n 150 jaar in ons DNA. We kennen onze doelgroepen en spreken hun taal (en die van hun klanten). We werken met zeer ervaren journalisten (en niet met tekstschrijvers). Kortom: ook voor content marketing moet u bij Eisma Horsesmedia zijn!

Wilt u starten met content marketing maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een productvideo over een nieuw product? Wilt u een blog op uw website, maar u kent geen goede bloggers? Wilt u kennis overdragen, maar u weet niet welk kanaal u moet gebruiken? Of wilt u gewoon eens filosoferen over wat content marketing voor uw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!