De elektromotor

Speciale Editie Aandrijftechniek

De elektromotor bestaat 200 jaar. Deze belangrijke technische ontwikkeling is voor het team van Aandrijftechniek reden om de elektromotor op een voetstuk te zetten. Dat gaan we doen door er een speciale editie aan te wijden. ‘De elektromotor’ wordt een eenmalig extra magazine boordevol goede artikelen over allerlei soorten elektromotoren en hun toepassingen. Dit alles uiteraard met ‘passion for technology’! We benaderen hiervoor (nagenoeg) alle leveranciers in Nederland en deels in België die elektromotoren leveren, maar ook degenen die de componenten leveren die daarbij horen.

Oplage

Van ‘De elektromotor’ worden 15.000 exemplaren verspreid. Het magazine gaat mee met de gehele oplage van Aandrijftechniek en PompNL. Verder naar alle betalende abonnees van de vakbladen Bulk, Metaal Magazine, De Molenaar en Recycling Magazine Benelux. Kortom: een groot bereik voor een geïnteresseerde doelgroep!

Mogelijkheden

Voor uw bedrijf is ‘De elektromotor’ een unieke gelegenheid om extra aandacht te genereren door de hoge oplage en het grote en gerichte bereik. Dat kan door middel van een advertentie of redactioneel artikel. Een logo met de naw-gegevens van uw bedrijf in het leveranciersoverzicht is ook mogelijk, evenals een combinatie van bovenstaande. Op de link ’tariefkaart online’ treft u meer informatie aan over mogelijkheden, tarieven en verschijndata. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen met het team van Aandrijftechniek.

Week van de elektromotor

Behalve de speciale editie in print ‘De elektromotor’ zet Aandrijftechniek de elektromotor nog extra in het zonnetje door middel van de ‘Week van de elektromotor’ Deze week vindt plaats van 1 tot en met 5 november en ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

  • maandag 4 november: verzenden nieuwsbrief met onnovatieve toepassingen van de elektromotor.
  • dinsdag 5 november: het online event Nationale Aandrijftechniek Dag met als thema de elektromotor.
  • woensdag 6 november: verzenden (product+) nieuwsbrief naar de ong. 6.000 nieuwsbriefabonnees van Aandrijftechniek en PompNL met als thema: de elektromotor en toepassingen.
  • donderdag 7 november: TV-uitzending met daarin een compilatie van opgenomen video’s van toeleveranciers en gebruikers van elektromotoren.
  • vrijdag 8 november: verzending nieuwsbrief met highlights van de afgelopen week.