Bit

Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Doelgroep: recreant en basiswedstrijdruiter, personen met 1 tot 3 eigen paarden
Leeftijd: 16 tot 55 jaar
Welstandsklasse: midden tot hoog inkomen

Via het merk Bit bereikt u zo’n 400.000 paardenliefhebbers. Hiervoor hebben wij een cross-mediaal bereik weten te creëren. Dit doen we met print, online, social media en live evenementen. Via deze kanalen weten wij de doelgroep op verschillende momenten van de dag te bereiken en te informeren met relevante en fun informatie.

Is dit de doelgroep die u met uw product of dienst wilt bereiken? Dan gaan wij graag met u om tafel om samen een effectief communicatieplan te ontwikkelen. Op creatieve wijze vergroten we uw naamsbekendheid, merkkennis en positieve merkhouding  binnen de grootste community van de paardensector. Hierdoor neemt de kans op verkoop van uw product/merk toe in de beslissingsfase van uw doelgroep. Verder behoren ook lead generation en direct sales activiteiten tot de middelen die ingezet kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie!

Magazine

  • Verschijnt: 8 x per jaar – inclusief 2 keer per jaar MODE. -, met bij iedere editie een minigids over een specifiek thema bijgesloten.
  • Bereik: circa 40.000 personen.
  • Een keer per jaar wordt het magazine VOER. bijgesloten
  • Commerciële mogelijkheden: bekijk de advertentiemogelijkheden van Bit.

Content marketing

Eisma Horsesmedia doet aan content marketing. En daar hebben we onze eigen methode voor. We kunnen samen met u de contentstrategie bepalen, maar u ook helpen met het uitvoeren van deze strategie. We helpen u met het schrijven van blogs, projectdocumentatie, maken van een video of het organiseren van een webinar. Allemaal voor uw eigen kanalen. We helpen u uw eigen publiek te ontwikkelen op uw mediakanalen. Kortom, Eisma Horsesmedia helpt u uitgeven.

Uitgeven zit al zo’n 150 jaar in ons DNA. We kennen onze doelgroepen en spreken hun taal (en die van hun klanten). We werken met zeer ervaren journalisten (en niet met tekstschrijvers). Kortom: ook voor content marketing moet u bij Eisma Horsesmedia zijn!

Wilt u starten met content marketing maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een productvideo over een nieuw product? Wilt u een blog op uw website, maar u kent geen goede bloggers? Wilt u kennis overdragen, maar u weet niet welk kanaal u moet gebruiken? Of wilt u gewoon eens filosoferen over wat content marketing voor uw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!