Mogen wij je een verhaal vertellen?

Over Eisma Media Groep

Eisma Media Groep (sinds 1874) is dé uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en communicatiediensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events, awards en leermiddelen) in diverse business-to-business markten en educatieve markten. Vanuit vestigingen in Leeuwarden (foto rechts) en Doetinchem (foto onder) zorgen 125 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatiemogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten.

35 Merken
De Eisma Media Groep bevat ca. 35 sterke merken en is in printuitgaven en op het web actief in de Bouw, Industrie, Mobiliteit, Logistiek, Agri & Food, Paarden, Beeld & Communicatie, Trade & Feed, Luchtvaart en de (Voetbal)Sport. Uitgaven die gemaakt worden  voor professionals in deze markten en doelgroepen. Met een totale oplage van ruim 500.000 exemplaren bereikt Eisma Media Groep een belangrijk deel van B2B Nederland en België en daarmee een half miljoen ondernemers.

Het portfolio bevat diverse marktleidende vakbladen en websites, die met hoogwaardige informatie hun doelgroepen bedienen. Daarmee biedt de Eisma Media Groep adverteerders uitgekiende platforms om te communiceren met voor hun van belangrijke (potentiële) klanten en doelgroepen.

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van onze betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: onze kennis, uw succes!

Bezoek de corporate website van de Eisma Media Groep voor meer informatie over haar merken en producten.