Installatie en VSK 2022

UW VSK-noviteiten in Installatie

De VSK, die van 17 t/m 20 mei in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, belooft weer een waar spektakel te worden. Het tweejaarlijkse evenement is ook Nederlands grootste installatievakbeurs.

Installatie besteedt veel aandacht aan de 25e editie van de VSK. Vooraf aan de beurs in het februarinummer van het Vakblad Installatie, in de VSK Pocketguide, voor en tijdens de beurs via nieuwsbrieven en op de website Installatie.nl. Want daar verzorgt de redactie een dagelijks verslag. Met nieuwsflitsen, interviews in de wandelgangen en interviews in het VSK Nieuwscafé. In het maartnummer van Installatie blikt de redactie nog even terug op de beurs. Installatie biedt u daarmee ideale momenten om uw producten en diensten voor het voetlicht te brengen. Plaats daar uw innovaties en noviteiten, zo valt u extra op!

Een professionele video is een geweldige manier om uw bedrijf te laten zien en uw meerwaarde uit te leggen. Laat nog voor de beurs een video door ons maken en wij plaatsen als extraatje een bericht in een Installatie.nl nieuwsbrief.

Steeds meer bedrijven zien in dat alleen adverteren niet meer voldoende is; klanten en potentiële klanten willen verhalen lezen over het wat, waarom en hoe van een bedrijf. Kijk op eismacontentmarketing.nl hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Bekijk hier de mogelijkheden die Installatie u biedt.

Meer informatie of advies nodig?
Neem dan contact op met media-adviseur Sebastiaan Jansen. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden om in print, online of content uw communicatiedoelstellingen waar te maken. Sebastiaan is te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 613 059 888 of per mail: s.jansen@eisma.nl