BOUWSPECIALS 2022

Dit jaar brengen we 4 Bouwspecials uit, deze worden met onze (bouw)vakbladen verzonden naar de abonnees en los verkocht via onze webshops.

De vier specials zijn:
1. Industrieel bouwen
Bouwspecial Industrial bouwen wordt verzonden naar de abonnees van Aannemer, Bouwwereld, Eisma’s Schildersblad, Glas in Beeld, Installatie, Houtwereld en Het Houtblad. Ook wordt deze special aangeboden in de webshops van onze merken. De totale oplage van deze special wordt ca. 7.750 exemplaren.


2. Warmtepompen
Bouwspecial Warmtepompen wordt verzonden naar de abonnees van Aannemer, Bouwwereld, Installatie en ZZP’er in de Bouw. Ook wordt deze special aangeboden in de webshops van onze merken. De totale oplage van deze special wordt ca. 4.200 exemplaren.


3. Circulaire bouwproducten
Bouwspecial Circulaire bouwproducten wordt in september verzonden naar de abonnees van Aannemer, Bouwwereld, Eisma’s Schildersblad, Glas in Beeld, Installatie, Houtwereld en Het Houtblad. Ook wordt deze special aangeboden in de webshops van onze merken. De totale oplage van deze special wordt ca. 7.750 exemplaren.


4. Bouwen met hout
Bouwspecial Bouwen met Hout wordt in november verzonden naar de abonnees van de vakbladen Aannemer, Bouwwereld, Eisma’s Schildersblad, Het Houtblad, Houtwereld en ZZP’er in de Bouw. Ook wordt deze special aangeboden in de webshops van onze merken. De totale oplage van deze special wordt ruim. 6.000 exemplaren.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Karin Krabbenborg op tel. 06 58973447 of per mail k.krabbenborg@eisma.nl
Iwan Verburg op tel. 06 20816828 of per mail i.verburg@eisma.nl
Sacha Harders op tel. 06 58977885 of per mail s.harders@eisma.nl