Architectuur.nl

Nieuwe website Architectuur.nl

De nieuwe website van Architectuur.nl

Architectuur.nl blijft architecten inspiratie geven, door projectinformatie en documentatie. Maar op een geheel andere manier. Met prachtige foto’s in een fotogalerij komen alle projecten veel beter tot hun recht en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

Benieuwd wat de nieuwe website voor u kan betekenen?

Naast de mogelijkheid om banners te plaatsen, is het nu ook mogelijk om uw projecten en of producten op Architectuur.nl te plaatsen!

 

 

 

Project Unilin Architectuur.nl

 

Uw project of product op Architectuur.nl

Nieuw op de website van architectuur.nl is de mogelijkheid om uw project of product flink onder de aandacht te brengen. Door een bericht op de website en een prachtige pagina over het project of het product met een fotogalerij. Voorzien van een formulier om informatie aan te vragen.

Partner van Architectuur.nl
Zodra u 6 of meer projecten of productenpagina’s heeft geplaatst, krijgt uw bedrijf een exclusieve bedrijfspagina waarop u uw bedrijfsvisie/bedrijfsprofiel kunt plaatsen. Uiteraard voorzien van bedrijfsnaam, adres, woonplaats, website en bedrijfslogo.

 

 

 

Voorbeeld banner


Uw banner op Architectuur.nl

Ook in de nieuwe vorm van architectuur.nl blijft het mogelijk om een banner te plaatsen. De formaten hiervan wijken wel iets af van de standaard IAB. En wisselen qua positie op de site. Hierdoor komt uw boodschap nog beter in beeld.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over de mogelijkheden ?
Neem dan contact op met Jeroen van der Molen tel. 06-31768823 of per mail j.vandermolen@eisma.nl