Voervergelijk.nl

Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Doelgroep: Bezitters van een eigen paard, veelal vrouw
Leeftijd: 18 tot 75 jaar
Welstandsklasse: midden tot hoog inkomen

Als voerleverancier of leverancier van aanverwante producten wilt u een ieder bereiken die paarden heeft en het beste voer wil voor zijn of haar viervoeters. Zowel de recreatieve als professionele ruiter en amazone. Dan is dit het medium waarmee u deze doelgroep bereikt. Wij gaan graag met u aan tafel om op creatieve wijze uw naamsbekendheid, merkkennis en positieve merkhouding te vergroten.
Hierdoor neemt de kans op verkoop van uw product/merk toe in de beslissingsfase van uw doelgroep. Verder behoren lead generation en direct sales activiteiten tot de middelen die ingezet kunnen worden. Uw communicatiedoelstelling, onze gezamenlijke uitdaging!

VoerVergelijk.nl

Via de website VoerVergelijk.nl bereikt u gemiddeld zo’n 40.000 unieke bezoekers per maand die heel gericht op zoek zijn naar de juiste voeding voor het paard. VoerVergelijk.nl is een website met een database van alle merken paardenvoer en supplementen die in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Bezoekers kunnen hier voer of supplementen zoeken, vergelijken, informatie vinden en ervaringen van andere gebruikers lezen of zelf beoordelen.

Content marketing

Eisma Horsesmedia doet aan content marketing. En daar hebben we onze eigen methode voor. We kunnen samen met u de contentstrategie bepalen, maar u ook helpen met het uitvoeren van deze strategie. We helpen u met het schrijven van blogs, projectdocumentatie, maken van een video of het organiseren van een webinar. Allemaal voor uw eigen kanalen. We helpen u uw eigen publiek te ontwikkelen op uw mediakanalen. Kortom, Eisma Horsesmedia helpt u uitgeven.

Uitgeven zit al zo’n 150 jaar in ons DNA. We kennen onze doelgroepen en spreken hun taal (en die van hun klanten). We werken met zeer ervaren journalisten (en niet met tekstschrijvers). Kortom: ook voor content marketing moet u bij Eisma Horsesmedia zijn!

Wilt u starten met content marketing maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een productvideo over een nieuw product? Wilt u een blog op uw website, maar u kent geen goede bloggers? Wilt u kennis overdragen, maar u weet niet welk kanaal u moet gebruiken? Of wilt u gewoon eens filosoferen over wat content marketing voor uw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!