Uitreiking Rinus Michels Awards tijdens het Trainerscongres in Zwolle

De Rinus Michels Awards werden vrijdag 15 mei tijdens het Trainerscongres uitgereikt. Met ruim 1400 deelnemers, een prachtig veldprogramma en zonnig weer was het afgelopen vrijdag een geslaagde dag in het stadion van PEC Zwolle.

Volgens de 36 hoofdtrainers in het betaald voetbal is Phillip Cocu de beste coach van het afgelopen seizoen. Deze waardering van zijn vakcollega’s leverde de succesvolle PSV-coach de Rinus Michels Award op. Ook werden er Rinus Michels Awards uitgereikt aan Adrie Poldervaart (beste amateurtrainer), de jeugdopleiding van AZ en aan DVS’33 vanwege het uitstekende jeugdbeleid. De Oeuvreprijs ging naar Guus Hiddink.

150520 uitreiking RMA

De Rinus Michels Awards zijn een initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer en deze uitverkiezing wordt ondersteund door de vakvereniging CBV, de vakbond VVON en de KNVB.

Voor meer informatie over het Trainerscongres en de Rinus Michels Awards 2015 en alle categoriewinnaars, zie hier.

1 reactie

  1. Champ op zegt:

    CasnSoand,forry if you were mistaken for a troll, but only liberals fail to understand a perfectly coherent piece and demand I restate my position just for them. The point I made at the end of the first paragraph alone should have been sufficient.Also I see no reason to jump when FNC summons.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *